Serveis
Màquines
Màquines ocasió  P. I. Plà de la Bruguera
Carrer Solsonès, 49
08211 Castellar del Vallès
Barcelona - Spain
Tel. (+34) 93 714 33 73
Fax. (+34) 93 714 53 97
e-mail: cimasl@cimasl.es


Formació, assessorament, manteniment i Post-venda

Serveis


La nostra principal orientació en l'instant d'iniciar un projecte, és focalitzar tots els nostres esforços en satisfer les necessitats del client, complint amb estrictes normatives, i emprant en cada cas els materials més adequats.

FORMACIÓ
CIMA posa a disposició de tots els clients els següents cursos:
· Curs d'usuari i ajustos bàsics per al departament de producció.
· Curs de manteniment i ajustaments bàsics per als departaments de producció i manteniment.
· Cursos a mida, segons necessitats del client.


ASSESSORAMENT TÈCNIC
CIMA ofereix un servei d'assessorament tècnic, perquè les empreses puguin conèixer les possibilitats existents, podent desenvolupar solucions a mida per a qualsevol necessitat. Alhora, això ens permet millorar la productivitat de línies existents, o donar possibilitats d'optimització i adaptació per a nous processos.
El departament tècnic prepara avantprojectes i pressupostos sense cost per al client.
L'objectiu de CIMA en aquest sentit, és dotar als nostres clients amb un servei integral, oferint fins i tot solucions tècniques complementàries.


CONTRACTE DE MANTENIMENT
Es realitzen contractes de manteniment a mida per al client, segons les necessitats de la seva producció. L'objectiu d'aquest servei, és l'estalvi de costos en assistències imprevistes.
No obstant això, en la nostra empresa hem pogut advertir la importància que té per als nostres clients una resposta àgil i immediata davant qualsevol eventualitat, aspecte al qual CIMA es compromet i garanteix, donant solucions a problemes mecànics, elèctrics i electrònics.


SERVEI POST-VENDA
La constant relació de comunicació de CIMA amb els clients, no només consisteix en donar solucions a les eventualitats que poguessin sorgir, sinó que a més realitzem un seguiment de les instal.lacions que fabriquem, ja que creiem fermament que de l'ús diari de les mateixes, s'ha de extreure la informació per a la seva constant evolució.
CASTELLANO | CATALÀ | ENGLISH   .   Cimasl, Catalana Industrial de Maquinaria y Automatismos . Nota Legal . Nif: B63414684 . Producido por Anunzia